Linn Eli Mosby

Stilling: Pedagogisk leder

Linn Eli er utdannet barnehagelærer og er ansatt som pedagogisk leder i barnehagen. Hun har foreldrepermisjon fra og med 1. februar 2021.

Eirin Schmidt

Stilling: Pedagogisk leder

Eirin er utdannet barnehagelærer med fordypning i småbarnspedagogikk og er ansatt i 100% stilling som pedagogisk leder på Bambini.

Marte Lindeberg

Stilling: Barnehagelærer

Marte begynner hos oss som pedagog med fagansvar fra og med 1. april 2021. Hun er ansatt som vikar for Linn Eli som er ute i barselpermisjon.

Hege Ellefsen

Hege Ellefsen er ansatt som pedagogisk medarbeider i 100% stilling på Bambini

Cemile Tumenci

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Cemile er ansatt som pedagogisk medarbeider i 100% stilling på Bambini. Hun vil fungere som pedagog med fagansvar på dispensasjon frem til ny pedagog med fagansvar (i Linn Eli sin barselpermisjon) tiltrer 1. april 2021.

Adna Jareb

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Adna Jareb er ansatt som pedagogisk medarbeider i 100% stilling på Bambini.

Låven

Helene Håland Salvesen

Stilling: Pedagogisk leder

Helene Salvesen er utdannet barnehagelærer og er under utdanning som montessoripedagog. Helene er pedagogisk leder på Låven.

Åse Schumann-Olsen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Åse er utdannet aktivitør og er ansatt som pedagogisk medarbeider. Hun jobber på Låven 3 dager i uken (mandag, tirsdag, fredag) og på Villaen 1 dag i uken (onsdag).

Geir Werner Hagen

Stilling: Fagarbeider

Geir er ansatt som pedagogisk medarbeider i 100% stilling, og jobber for tiden på Låven.

Layali Scharafawi

Stilling: Lærling

Layali er lærling i barnehagen og jobber 80%, hun går på skolen hver mandag.

Villaen

Martine Frankmo Ørum

Stilling: Pedagogisk leder

Martine Ørum er utdannet barnehagelærer og er under utdanning til montessoripedagog. Martine er ansatt som pedagogisk leder på Villaen.

Nathalia Radgowska

Stilling: Barnehagelærer

Natalia er utdannet barnehagelærer og er ansatt som barnehagelærer med fagansvar på Villaen.

Aurora Hustad

Aurora er for tiden ansatt som pedagogisk medarbeider i 80% stilling på Villaen

Åse Schumann-Olsen

Fanny Estelle Carlsson

Stilling: Fagarbeider

Fanny Estelle har fagbrev i barne- og ungdomsarbeiderfaget og jobber for tiden 80% på Villaen

Hege Ødegård

Stilling: Støttepedagog

Hege Ødegård er utdannet barne- og ungdomsarbeider og montessoripedagog, og jobber for tiden 100% på Villaen som støttepedagog.

Andre ansatte

Astrid Schmidt

Stilling: Daglig leder
astrid.schmidt@ulna.no

Tjenesteleder i 80% stilling Utdannet førskolelærer og montessoripedagog.

Kim Tommy Byberg

Stilling: Kjøkkenassistent

Kim Tommy er primært ansatt som kjøkkenmedarbeider, men vil også være å se på avdelingen ved behov.