Låven

Solsikkene

Hedvig Opheim

Stilling: Assistent

Hedvig er ansatt hos oss som barnehageassistent.

Martine Frankmo Ørum

Stilling: Pedagogisk leder

Martine Ørum er utdannet barnehagelærer og er under utdanning til montessoripedagog. Martine er ansatt som pedagogisk leder i 100% stilling.

Helene Håland Salvesen

Stilling: Pedagogisk leder

Helene Salvesen er utdannet barnehagelærer og er under utdanning som montessoripedagog. Helene jobber som pedagogisk leder og er stedfortreder i barnehagen.

Nathalie Mariussen

Stilling: Barnehagelærer

Nathalie er utdannet barnehagelærer og montessoripedagog. Hun jobber som støttepedagog i 60% stilling, fordelt over 4 dager i uken.

Nathalia Radgowska

Stilling: Barnehagelærer

Natalia er utdannet barnehagelærer og er ansatt som barnehagelærer med fagansvar.

Aurora Hustad

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Aurora jobber som pedagogisk medarbeider på Solsikkene

Åse Schumann-Olsen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Åse er utdannet aktivitør og er ansatt som pedagogisk medarbeider. Hun jobber 4 dager i uken.

Fanny Estelle Carlsson

Stilling: Fagarbeider

Fanny Estelle har fagbrev i barne- og ungdomsarbeiderfaget og er ansatt i 100% stilling. Fanny Estelle er ute i foreldrepermijon frem til medio februar 2022

Geir Werner Hagen

Stilling: Fagarbeider

Geir er ansatt som pedagogisk medarbeider i 100% stilling.

Hege Ødegård

Stilling: Støttepedagog

Hege Ødegård er utdannet barne- og ungdomsarbeider og montessoripedagog, og jobber for tiden 100% som støttepedagog.

Spirene

Linn Eli Mosby

Stilling: Pedagogisk leder

Linn Eli er utdannet barnehagelærer og er ansatt som pedagogisk leder i barnehagen. Hun har foreldrepermisjon fra og med 1. februar 2021.

Eirin Schmidt

Stilling: Pedagogisk leder

Eirin er utdannet barnehagelærer med fordypning i småbarnspedagogikk og er ansatt i 100% stilling som pedagogisk leder på Spirene.

Marte Lindeberg

Stilling: Barnehagelærer

Marte er utdannet barnehagelærer og jobber i en 100% stilling på Spirene som pedagog med fagansvar. Hun er ansatt i et vikariat mens Linn Eli som er ute i barselpermisjon.

Åse Schumann-Olsen

Hege Ellefsen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Hege Ellefsen er ansatt som pedagogisk medarbeider i 100% stilling.

Cemile Tumenci

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Cemile er ansatt som pedagogisk medarbeider i 100% stilling på Spirene.

Bente Gjertsen

Stilling: Kjøkkenassistent

Bente Gjertsen er ansatt i en 50% stilling som kjøkkenmedarbeider på Spirene. Her jobber hun 3 dager i uken - tirsdag, onsdag og torsdag.

Villaen

Andre ansatte

Astrid Schmidt

Stilling: Daglig leder
astrid.schmidt@ulna.no

Tjenesteleder i 80% stilling Utdannet førskolelærer og montessoripedagog.

Kim Tommy Byberg

Stilling: Kjøkkenassistent

Kim Tommy er primært ansatt som kjøkkenmedarbeider, men vil også være å se på avdelingen ved behov.