• Årets høydepunkt- felles planleggingsdag med alle ansatte

Den årlige felles planleggingsdagen er noe vi alltid gleder oss til! Heldigvis fikk vi vært sammen i år også, men på en annen måte. Vi inviterte alle ULNA- ansatte til "Studio- ULNA" og en digital planleggingsdag.

12.02.2021 00.00
  • Pressemelding 5. februar 2021

ULNA Barnehagene overtar Klokkergården barnehage med virkning fra 05.02.2021. "Jeg er føler meg veldig trygg på at Klokkergården vil bli godt ivaretatt for barna våre, de foresatte og våre ansatte når vi nå blir en del av ULNA Barnehagene..." sier Grete Nordli.

04.02.2021 00.00
  • Barnehagelærer? Finn din nye jobb i dag

Vil du bli en del av et stort faglig team, som vektlegger psykisk og fysisk helsefremmende arbeid?

30.01.2021 00.00
  • Gratulerer med bestått kompetanseprøve Hedvig

Denne flotte jenta har vært lærekandidat hos oss i 2 1/2 år, og nå var endelig dagen her for å vise noe av det hun har lært og mestrer. Vi er så stolt av deg og veldig glad for at du skal fortsette å jobbe hos oss. Det er godt å ha deg med på laget!

29.01.2021 14.48
  • Se flere aktuelle saker i arkivet...

Plommesyltetøy

Høsten er her og det har bugnet med frukt på trærne. Det meste er spist der og da, men noe av plommene har vi høstet inn for å lage plommesyltetøy. Det blir spennende å smake på dette.